START

AKTIVITETER

 KONTAKTA OSS

LÄNKAR

 BILDER

OM FÖRETAGET

HÄLSA

 


 
Ny sida 1

Outside Adventure Sweden är ett svenskt äventyrsföretag.

 

Genom guidning, äventyrsupplevelser och naturturism vill vi visa upp det bästa av Sverige. Vår ekoturism ger också en ökad förståelse och kunskap om naturen. Företagets upphovsman, Lars-Olof Gävert har aktiverat sig i den svenska naturen under hela sitt liv. Som ung hade han ett stort intresse av naturen och tog redan då långa turer med ryggsäck in i vildmarken för att sova under bar himmel. Detta innebar att han tidigt lärde sig om kroppens funktioner och hur den påverkas på längre marscher med buren utrustning och vistelse utomhus. Han spårade vid den tiden också bla. vargar vintertid och stannade ofta i skogarna på nätterna för att få chansen att höra eller se Värmlands landskapsdjur.

 

Våra svenska rovdjur utgör en stark symbol för vildmark och spännande möten, men också för det hotfulla och mytomspunna. Och detta är en del av det vi kan erbjuda er.

 

Alla våra medarbetare har unika färdigheter och intressen som berör natur, vandring, fiske, skidåkning, klättring, jakt, skogsvård och sport. Företaget kan arrangera i stort sett alla de vildmarksaktiviteter ni kan tänkas önska. Vi har också goda kontakter med leverantörer av friluftsutrustning.

 

Vår upphovsman L-O har också sysselsatt sig med idrott och har bland annat två SM-medaljer från Svenska mästerskapen i Trailrunning, ett silver 2007 och en bronsmedalj 2009. Lars-Olof har även varit aktiv inom orientering och har tidigare tävlat i längdskidåkning. Hans största framgång inom skidsporten är en femte plats i Svenska mästerskapen i rullskidor 2006. Under 2010 blev det flera delsegrar i Svenska multisportcupens elitklass. 2013 tog L-O två stycken SM-guldmedaljer i springskytte i lag och stafett och både 2014 och 2015 så vann han det individuella SM-guldet i springskytte.

 

Företaget erbjuder även friskvård där vi planerar utförandet av aktiviteterna tillsammans. Vi har en gedigen kunskap inom olika områden när det gäller fysisk träning, såväl kring styrkesport som konditionssport.

 

Vi har även nära samarbetsparters inom idrottsmedicin.


Företaget innehar F-skattsedel